URNEBESNA IZJAVA KNEŽEVIĆA: "Još da i Rade pozdravi svoje hapšenje, pa da ispušimo po jednu"

V. K.

02. 10. 2022. u 11:30

JEDAN od lidera Demokratskog fronta i predsednik skupštinskog Odbora za bezbednost i odbranu, Milan Knežević, prokomentarisao je hapšenje direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića.

УРНЕБЕСНА ИЗЈАВА КНЕЖЕВИЋА: Још да и Раде поздрави своје хапшење, па да испушимо по једну

Foto: Jutjub/MediaBiro/MINA

- Raško (Konjević) pozdravlja hapšenje Rada Miloševića, Dritan (Abazović) pozdravlja hapšenje Rada Miloševića, Filip (Adžić) pozdravlja hapšenje Rada Miloševića… Ostalo je da danas i Rade pozdravi svoje hapšenje, pa da ispušimo po jednu - naveo je Knežević.

- I posle se čudimo što neuropsihijatri napuštaju Crnu Goru - zaključuje Knežević.

Nakon šestočasovnog zadržavanja u policiji, Rade Milošević je pušten, ali su inspektori Specijalnog policijskog odeljenja od njega oduzeli telefon.

Milošević je sinoć satima pojašnjavao kako je u Upravi prihoda i carina tekao postupak čuvanja i spaljivanja oduzetih cigareta iz Slobodne zone Luke Bar, ali nije imao objašnjenje gde su i kako nestali paketi vredni gotovo milion evra. 

Razlog hapšenja Miloševića i drugih osoba jeste sumnja da su oni bili uključeni u sistem krijumčarenja cigareta, koje je država oduzela u magacinima Luke Bar, a koji su u tri navrata spaljivani u pećima Željezare Nikšić i fabrike "Javorak" u tom gradu.

BONUS VIDEO: SEĆANjE - Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!