UŽASNA NAJAVA ĐUKANOVIĆA: Milo se ne miri sa porazom

V. K.

01. 10. 2022. u 21:51

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da izlaz iz "političke krize" vidi u održavanju vanrednih izbora.

УЖАСНА НАЈАВА ЂУКАНОВИЋА: Мило се не мири са поразом

Foto: EPA

- Rekao bih da je moguć samo jedan scenario - održavanje prevremenih parlamentarnih izbora - rekao je Đukanović u intervjuu za Glas Amerike.

- Ono što je definitivno na raspolaganju, ne samo predsedniku nego i grupi od najmanje 25 poslanika je da obnavlja inicijativu prema parlamentu za skraćenje mandata", rekao je Đukanović, poručujući da će nastaviti sa raznim inicijativama "uvek strogo vodeći računa o poštovanju Ustava".

On je kazao da su "ideje koje se predlažu od strane aktuelne parlamentarne većine - da se vratimo ponovnom razmatranju kandidature predloženog mandatara - definitivno neustavne".

- Tako da nadam se da ovo nije finalan stav aktuelnog parlamenta. Postoji mogućnost da se ova inicijativa koju sam ja testirao juče u parlamentu obnavlja - kazao je Đukanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (2)

RODILA MU DVA SINA: Ovaj sportista je bivši Lidijin muž