MILO KALKULIŠE, A ROK ISTEKAO U PONOĆ: Predsednik Crne Gore još uvek nije predložio mandatara - pred njim tri opcije

V.K.

20. 09. 2022. u 07:20

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović i lider Demokratske partije socijalista još nije predložio mandatara za sastav nove Vlade, iako je rok za to istekao sinoć u ponoć.

МИЛО КАЛКУЛИШЕ, А РОК ИСТЕКАО  У ПОНОЋ: Председник Црне Горе још увек није предложио мандатара - пред њим три опције

Milo Đukanović, Foto predsjednik.me

Jedan od lidera Demokratskog fronta, predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić poslao je juče pismo Đukanoviću, u kojem ga obaveštava da je mandatar Miodrag Lekić.

Tri su opcije na Đukanovićem stolu: prva, da donese odluku koja će biti „zavedena“ pod  jučerašnjim datumom - 19. septembar. Drugo, da ne predloži mandatara i treće da umesto Lekića predloži nekog drugog čije ime dostavi najveći poslanički klub koji je bio na konsultacijama kod njega – Demokratska partija socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove