OVO JE RAZLOG RUŠENJA DRITANOVE VLADE: Nekadašnji Đukanovićev kum o svemu: "On je notorni kriminalac i švercer kokaina"

Novosti online

31. 08. 2022. u 11:02

BIZNISMEN Ratko Knežević, nekada blizak saradnik i kum aktuelnog crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, na svom Fejsbuk profilu podelio je članak sa Libertas.pressa gde piše kako je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ponovo otvorio slučaj MANS-a gde se za organizovani kriminal optužuju predsednik države Milo Đukanović, predsednik Atlas grupe Duško Knežević, Duško Ban, Željko Mihailović i bivši direktor Uprave za sprečavanja pranja novca Predraga Mitrovića.

ОВО ЈЕ РАЗЛОГ РУШЕЊА ДРИТАНОВЕ ВЛАДЕ: Некадашњи Ђукановићев кум о свему: Он је ноторни криминалац и шверцер кокаина

Foto Novosti

Knežević kaže da je ovo razlog rušenja Vlade Dritana Abazovića

- Evo zašto je nakon hapšenja predsednice Vrhovnog suda, predsednika Trgovačkog suda, i partnera sa Đukanovićem na UDG Veselina Vikotića, čiji je tim „orobio” najveću vinariju u ovom delu sveta, trebalo srušiti Dritana Abazovića. Evo zašto je trebalo pitanje Crkve vratiti na stol. Iako sam objasnio u tekstu u Vijestima od 4. 8. kako je upravo Đukanović bio glavni i jedini partner SPC u Crnoj Gori od 1990. do 2019 - kaže Knežević.

Biznismen dodaje da Crna Gora ima predsednika države koji je notorni kriminalac.

-Lopov, švercer cigareta, pokrovitelj šverca kokaina, čovek koji sa svojom familijom ima „piece in any action” u bilo kojem poslu u CG: trajekt Kamenari-Lepetani, Aman Sv Stefan, auto-put Bar—Boljari, Porto ovaj, Porto onaj, Aluminijski, vetroelektrane, mini elektrane... Đukanović je uzrok, početak i kraj svih crnogorskih problema, bauljanja te države i tog društva poslednjih 30 godina kroz prostor i vreme - naglašava Knežević.

Kako je precizirao, „Milo” je najskuplja, ona koja ju je najviše koštala, crnogorska reč.

- Dok se njegova hobotnica ne raskrinka i dok se glava i pipci ne privedu pravdi, sve ostalo je, dragi crnogorski državljani, mlaćenje prazne slame - zaključio je biznismen.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU