TANJA BOŠKOVIĆ ČEKA PATRIJARHA: Ovo je velika slava i čast za Herceg Novi

V. K./V. V.

27. 08. 2022. u 17:56

PATRIJARH Srpske pravoslavne crkve Porfirije boraviće od danas u trodnevnoj zvaničnoj poseti Herceg Novom povodom 640 godina od osnivanja grada i slave manastira Savina, Velika Gospojina.

ТАЊА БОШКОВИЋ ЧЕКА ПАТРИЈАРХА: Ово је велика слава и част за Херцег Нови

Foto: V. K./V. V.

U organizaciji Opštine Herceg Novi i Mitropolije crnogorsko-primorske, svečani doček Patrijarha biće upriličen u 18.00 časova u manastiru Savina.

Verni narod se sabira. Porta manastira Savina je svečano ukrašena... Čeka se patrijarh. Patrijarha čeka i naša poznata glumica Tanja Bošković.

- Presrećna sam jer za prethodnih 40 godina nijedan patrijarh nije došao u ovaj divni grad velikog srca koji ume da dočeka, isprati, koji ume da bude dobar domaćin. Ja sam presrećna i ono što je prelepo je to da je atmosfera u gradu u poslednje tri, četiri nedelje izuzetna. Grad je bljesnuo, očišćen je, opran je, osunčan je... - kazala je Tanja Bošković.

Glumica misli da su ljudi jako uzbuđeni.

- Ovo je velika slava i čast za Herceg Novi. Ja Savinu jako volim i jako poštujem. To je velika svetinja i Bogu se molim da sutrašnja liturgija bude nešto najuzvišenije čemu sam ja u životu prisustvovala - zaključila je Tanja Bošković za "Novosti".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!