POJAVIO SE SNIMAK PRIVOĐENJA VERICE MARAŠ: Direktorka kompanije "Plantaže 13. jul" sva u belom sprovedena u SDT na saslušanje (VIDEO)

S. Đokić

25. 08. 2022. u 09:30

BIVŠA izvršna direktorica kompanije „13. jul – Plantaže” Verica Maraš sprovedena je jutros u Specijalno državno tužilaštvo na saslušanje.

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ПРИВОЂЕЊА ВЕРИЦЕ МАРАШ: Директорка компаније Плантаже 13. јул сва у белом спроведена у СДТ на саслушање (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Novosti/S. Đokić

Ona je juče, po nalogu specijalnog tužioca Vukasa Radonjića, uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je, u saizvršilaštvu, učinila krivično delo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Na koji način će se Verica Maraš braniti od optužbi, da li će izneti svoju odbranu ili će ipak odlučiti da ćuti o svemu, biće poznato danas.

Dobro upućeni sagovornici tvrde da hapšenjem Verice Maraš nije okončana istraga i da se već narednih dana može očekivati nova akcija.

SDT je formiralo predmet nakon što je novo rukovodstvo podnelo krivičnu prijavu protiv bivšeg predsednika Odbora direktora Veselina Vukotića, bivše izvršne direktorke Verice Maraš i članova odbora.

Novosti

Među njima su bivši član Odbora direktora Božo Mihailović i bivši direktor Sektora pravnih i opštih poslova Miroslav Vuković, zbog sumnji da su u tom slučaju, delujući organizovano kao članovi kriminalne grupe, iskorišćavanjem i zloupotrebom svog položaja, pribavili višemilionsku protivpravnu imovinsku korist za privatnu firmu "OMP inženjering", a na štetu "Plantaža".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini