MUKE U ULCINJU: Suve slavine zatvaraju vrata Starog grada

B. D.

09. 08. 2022. u 20:22

Prelila je čaša meštanima Starog grada Ulcinja koji u vrelim letnjim mesecima nemaju vodu i danas su održali protest ispred loklanog preduzeća “Vodovod i kanalizacija”.

МУКЕ У УЛЦИЊУ: Суве славине затварају врата Старог града

Foto: B. Dabić

Ukoliko se problem vodosnabdevanja ne reši pa da maker tokom dana imaju po tri-četiri sata vodu, Starograđani, inače mirni ljudi, zatvoriće vrata grada Ulcinja. 

- Mi nismo navikli da protestujemo, ali doveli su nas u situaciju da moramo da izađemo na ulicu i tražimo pravo da imamo vodu u 21. veku, kazali su starosedioci Starog grada Ulcinja koji su se danas sastali sa čelnicima preduzeća “Vodovod i kanalizacija” 

Sazvana je i sednica Upravnog odbora.

- Ukoliko je tehnička greška, biće otklonjena, ukoliko je ljudska, svako ko je umešao prste će odgovarati - naveli su iz ulcinjskog vodovoda. 

-Narednih dana preduzećemo mere i radnje kako bi pokušali da pomognemo građanima Starog grada da imaju bolje snadbevanje vodom - kazao je izvršni direktor DOO “Vodovod i kanalizacija” Ajet V. Zaga.

On je obraćajući se okupljenim Starograđanima  rekao da je juče stupio na tu dužnost i tek treba da se sa stručnim saradnicima upozna o čitavom problemu kako bi se našlo neko rešenje.

- Ukoliko se nešto brzo ne preduzme bićemo prinuđeni da radikalizujemo naš protest - zaključili su meštani Starog grada Ulcinja. 

BONUS VIDEO:

ON JE NAJHRABRIJI: Evald Krnić iz Crne Gore pobednik skokova u Petrovcu kraj Prijepolja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!