U PIKAPU PREVOZIO 17 LJUDI: Podgoričanin krijumčario strane državljane iz Albanije

B. DABIĆ

14. 06. 2022. u 12:18

U AUTOMOBILU pikapu, registrovanom za tri osobe, Podgoričanin B. D. (30) je „smestio” 17 ljudi sa namerom da ih ilegalno preveze preko granice.

У ПИКАПУ ПРЕВОЗИО 17 ЉУДИ: Подгоричанин кријумчарио стране држављане из Албаније

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Kod Podgoričanina je policija pronašla novac u iznosu od 2.000 evra, koliko su verovatno strani državljani platili da nedozvoljeno pređu iz Albanije u Crnu Goru, sa namerom da stignu do granice sa Srbijom. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu.

- Službenici podgoričke policije su juče, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, lišili slobode B. D. (30) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Pripadnici policije su u mestu Karabuško polje izvršili kontrolu vozila marke „fijat doblo“ podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao B. D., dok se u vozilu nalazilo 17 stranih državljana bez ličnih dokumenata. B. D. je, sumnja se, ovim licima omogućio da nedozvoljeno pređu državnu granicu sa Republikom Albanijom i imao nameru da ih preveze do granice sa Republikom Srbijom, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U policiji su potvrdili da su kod B.D. pronašli novac u iznosu od 2.000 evra. Sumnja se da je on navedenu sumu novca uzeo od stranih državljana kako bi ih ilegalno prebacio preko državne granice.

BONUS VIDEO:

Miloš Medenica priveden u Specijalno državno tužilaštvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!