DELOVI SUDSTVA SU PONOVO ANGAŽOVANI PROTIV DF Mandić: Te poluskrivene adrese veoma aktivno rade i kroz sadašnje segmente izvršne vlasti

V.K.

07. 06. 2022. u 14:12

PREDSEDNIK Nove srpske demokratije, jedan od lidera Demokratskog fronta i poslanik u Skupštini Andrija Mandić saopštio je da određeni centri opet angažuju delove sudstva kako bi se obračunali sa Demokratskim frontom.

ДЕЛОВИ СУДСТВА СУ ПОНОВО АНГАЖОВАНИ ПРОТИВ ДФ Мандић: Те полускривене адресе веома активно раде и кроз садашње сегменте извршне власти

Foto: V. Kadić

- Nakon ponovljene presude Milanu Kneževiću, Milutinu Đukanoviću, Marini Jočić, Branku Raduloviću i ove jučerašnje protiv Nebojše Medojevića, očigledno je da su određeni centri opet angažovali delove sudstva za obračun sa DF-om - poručio je Mandić, dodajući da to ocenjuje ukupna javnost, kao i da nije teško zaključiti šta su konačni ciljevi.

- Te poluskrivene adrese veoma aktivno rade i kroz sadašnje segmente izvršne vlasti, pokušavajući da eliminišu DF iz političkog života - navodi Mandić, poručujući da im to neće poći za rukom.

- Naravno da im to neće poći za rukom jer smo ih prepoznali, a njihove neprijateljske namere ćemo uskoro raskrinkati. Ideja i snaga DF se ne može zaustaviti koliko god da su oni jaki, organizovani, podmukli i spremni na svaku niskost i nitkovluk - zaključio je Mandić na svom Tviter profilu.

Medojević: "Crnogorski sudovi me ponovo kažnjavaju jer pričam istinu o balkanskoj mafiji"

- 11. presuda kojom crnogorski sudovi kažnjavaju mene zato što pričam i pišem istinu o balkanskoj mafiji. Srećom, Evropol dostavlja dokaze za moje tvrdnje - precizirao je Medojević.

BONUS VIDEO:

KNEŽEVIĆ U CRNOGORSKOM PARLAMENTU: Ko će nama doći na primorje ovog leta?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna