KNEŽEVIĆ UPITAO DRITANA: "Ko je dozvolio da Medenica nesmetano napusti Crnu Goru?

Novosti onlajn

08. 04. 2022. u 16:45

MILAN Knežević, predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), sazvao je konferenciju za novinare na temu „Zloupotrebe institucija u slučaju Miloša Medenice“.

КНЕЖЕВИЋ УПИТАО ДРИТАНА: Ко је дозволио да Меденица несметано напусти Црну Гору?

Foto: EPA/Boris Pejović

- Poštovani ovaj pres je sazvan jer želim da vam prezentujem da postoje osnovane sumnje da su nadležni učinili sve da zaštite od krivičnog gonjenja i Miloša Medenicu i njegovu majku Vesnu. Sektor kriminalitične policije SDT-a, u oktobru 2021. godine je dobilo ovaj sadržaj i tek u decembru mesecu,skoro dva meseca kasnije, hapse dva lica a čak ne uzimaju izjave ni Miloša ni Vesne Medenice i u svojstvu građanina ni svedoka - kazao je između ostalog Knežević.

- Pitam gospodina Abazovića šta će uraditi povdom ovih zloupotreba u Upravi policije i tužilaštvu i delovima sudstva - pita Knežević.

- Sad ja želim da pitam postupajućeg tužioca, zašto nije privela i vodila naredbu i proširenje istrage protiv Miloša Medenice i Vesne Medenice. Čitava crnogorska javnost je videla sliku gde se njen sin slika sa automatom… To jasno govori da je neko iz SDT-a i Uprave policije omogućio Milošu Medenici da napusti Crnu Goru a očigledno je garantovao njegovoj majci da će biti izuzeta od krivično-pravnog gonjenja - poručio je Knežević između ostalog.

On je naveo da se ova kriminalna grupa optužuje da klanovima dojavljivala kada će i oće li i kako će biti podignute optužnice protiv njih.

- Ovde je ključno pitanje, ko je dozvolio da Miloš Medenica nesmetano napusti Crnu Goru, bez saslušanja i da Vesna Medenica bude zaštićena - pita Knežević.

(In4s)

BONUS VIDEO:

NEVEROVATAN SNIMAK SA VRHA DURMITORA: Pogledajte prizor od kog zastaje dah

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju