POLICIJSKE AKCIJE U BERANAMA: Zaplenjeno oružje, muškarac vozio drogiran

M. S.

08. 04. 2022. u 15:28

POLICIJA je u Beranama u dve odvojene aktivnosti pronašla oružje u ilegalnom posedu, zbog čega će dve osobe krivično odgovarati.

ПОЛИЦИЈСКЕ АКЦИЈЕ У БЕРАНАМА: Заплењено оружје, мушкарац возио дрогиран

Foto: M.S.

U mestu Budimlja policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao D. C. (39) iz Berana, koji se tom prilikom oglušio na radnje službenika policije i pokušao da se da u bekstvo. On je uhapšen, a kod njega je pronađen pištolj marke CZ M57.       

- Izvršeno je testiranje na prisustvo psihoaktivnih suspstanci i tom prilikom je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom heroina. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama, koji je naložio da se protiv D. C. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, protiv njega je podneta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - saopštila je policija, koja je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi R. B. (36), kada je pronađena puška – karabin sa pet komada municije. 

Policija saopštava da je protiv R. B. po nalogu državnog tužioca podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!