PRITVOR ZA DRŽAVLJANINA SRBIJE: Rezultat zaplene 177 kilograma marihuane na granici

M. S.

08. 04. 2022. u 13:04

DRŽAVNA tužiteljka Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Ljubinka Madžgalj nakon saslušanja odredila je zadržavanje od 72 časa državljaninu Republike Srbije Nikoli V., zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

ПРИТВОР ЗА ДРЖАВЉАНИНА СРБИЈЕ: Резултат заплене 177 килограма марихуане на граници

Foto: MUP Crne Gore

Nikola V. je uhapšen na graničnom prelazu Metaljka u opštini Pljevlja, kada su službenici Stanice granične policije Pljevlja, prilikom kontrole lica i vozila, u specijalno izrađenom bunkeru teretnog motornog vozila pronašli i oduzeli 168 pakovanja sa sadržajem marihuane, bruto mase 176.949,7 grama.

- Oduzeta opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi veštačenja, saopšteno je tim povodom iz Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima