"UCENJIVALI SU ME DA OPTUŽIM SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU": Dikić izneo neverovatne činjenice o aferi "Državni udar"

Novosti onlajn

18. 02. 2022. u 14:46

ON NAVODI da ga je Milivoje Katnić ucenjivao životima dece da prizna krivicu u izmišljenoj optužnici i dobije za to stotine hiljada evra i bude doživotno obezbeđen.

УЦЕЊИВАЛИ СУ МЕ ДА ОПТУЖИМ СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ: Дикић изнео невероватне чињенице о афери Државни удар

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Nekadašnji general policije Srbije i komandant specijalne policijske jedinice Žandarmerije Srbije Bratislav Dikić, kazao je da Milivoja Katnića stiže Božja pravda. Dikić je jedan od uhapšenih i optuženih za tzv. “Državni udar”, nakon parlamentarnih izbora 2016. godine. U zatvoru je proveo preko četiri godine.

“Stiže ovog nečoveka Božja pravda. Nadam se da će ga uskoro stići i ovozemaljska pravda Zakona Crne Gore”, kazao je Dikić.

„Ovaj nečovek, polupismeni, sada penzionisani specijalni tužilac bratske Crne Gore je izmislio tzv. ”Državni udar” u Crnoj Gori. Mene bolesnog od raka je pritvorio u tamnicu od 5 metara kvadratnih pune četiri i po godine bez osnovnih uslova da preživim”, kazao je Dikić.

"Tražio mi da optužim Srpsku pravoslavnu crkvu"

On navodi da ga je Katnić ucenjivao životima dece da prizna krivicu u izmišljenoj optužnici i dobije za to stotine hiljada evra i bude doživotno obezbeđen.

“Ucenjivao me životima moje dece da priznam krivicu u izmišljnoj optužnici i dobijem zato stotine hiljada evra i budem doživotno obezbeđen i sa porodicom da pređem da živim u Luksemburg. Ucenjivao me je da optužim našu Srpsku pravoslavnu crkvu da su učestvovali u “Državnom udaru” u Crnoj Gori, da optužim naše Srbe u Crnoj Gori, i na kraju da optužim i našeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ucenjivao me je da preživim i postanem smeće lažljivo!”, naglasio je Dikić.

Pomirio sam se sa sudbinom da umrem u tamnici

Naravno da nisam prihvatio da budem nečovek, kazao je Dikić i dodao, “i neistinama optužujem u izmišljenom krivičnom delu “Državni udar” i pomirio se sa sudbinom da umrem u tamnici u koju sam bio bespravno pritvoren ali Bog nije dozvolio”.

“Nadam se da će pravda stići i da će ovaj nečovek odgovarati pred Zakonom za sva svoja nedela, za svako moje mučenje, za to što nisam mogao da zagrlim svoju decu i porodicu, za svaku prolivenu suzu moje dece i moje porodice, za to što četiri i po godine nije dozvolio da čujem i vidim rođenog brata koji se razboleo i umro, a ja nisam sa njim ni reč progovorio. Pravda stiže!”, zaključio je Dikić.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)