ĐUKANOVIĆ DOVEO CRNU GORU DO VISOKE TAČKE KRIMINALA: Medojević: "To može biti problem za ceo region"

Novosti onlajn

12. 02. 2022. u 15:26

NEBOJŠA Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene, poručio je pri gostovanju na jutarnjem programu Pink televizije kako se postavilo nekoliko izazova nakon promene na izborima 2020. godine.

ЂУКАНОВИЋ ДОВЕО ЦРНУ ГОРУ ДО ВИСОКЕ ТАЧКЕ КРИМИНАЛА: Медојевић: То може бити проблем за цео регион

Foto: Printskrin Youtube/Novo jutro

Medojević je kazao i kako je Crna Gora sedište organizovanog kriminala na Balkanu, a ističe da iza svega stoji Milo Đukanović.

Dodao je za “Novo vikend jutro” i kako je Crna Gora na visokoj poziciji kada je reč o kriminalu, što je veliki problem za celi region.

- Kada je došlo do promena na izborima u avgustu 2020. godine, pred ovu vlast se postavilo nekoliko izazova. Jedan od tih izazova je kako izvaditi državu iz organizovanog kriminalna Balkana, čije je sedište u Crnoj Gori. Don je Milo Đukanović, koji je imao vlast u toj maloj državi koja je veoma bitna iz dva razloga. Možete da priđete obali kontinenta, a možete i prljavi novac da ubacite u Crnogorske banke, a jedna od tih banaka pripada braći Đukanović. To je stavilo Crnu Goru na visoku tačku kriminala. To se odvijalo od devedestih godina, što se tiče cigareta, a kasnije i droge. Ta mafija nije samo problem u Crnoj Gori, već i u čitavom regionu. Najveći Milov značaj je u tome što je imao podršku sa zapada - zaključio je Medojević.

BONUS VIDEO:

NAROD SE VEĆ OKUPLjA: Večeras protest u Podgorici zbog prekrajanja izborne volje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)