OKRIVLJEN ZA TEŠKO UBISTVO: Pretučena trudna supruga, majka troje maloletne dece podlegla povredama

B. Dabić

03. 02. 2022. u 18:08

DALIBOR Nikolić (33) državljanin Bosne i Hercegovine okrivljen je za krivično delo – teško ubistvo izvršeno na štetu bremenite supruge, Zumrite Nerde (27) iz Bara.

ОКРИВЉЕН ЗА ТЕШКО УБИСТВО: Претучена трудна супруга, мајка троје малолетне деце подлегла повредама

Foto Ilustracija Deposhitphoto

Više državno tužilaštvo u Podgorici donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog koji je uhapšen 17.januara zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, ili porodičnoj zajednici. Uhapšen je na graničnom prelazu Dobrakovo dan nakon što je njegovu nevenčanu suprugu u komi komšija doneo u Opštu bolnicu Bar.

Mlada žena je preminula 22. januara u Kliničkom centru Crne Gore od posledica prebijanja koje se dogodilo u njihovom domu u barskom naselju Sokolana. Više devno fizičko maltretiranje nesrećne žene dogodilo se u prisustvu troje maloletne dece, najstarije 11, a najmlađečetri godine.

-Nakon što je Više državno tužilaštvo u Podgorici od strane Osnovnog državnog tužilaštva u Baru ( u kom je formiran protiv D.N., zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ili u porodičnoj zajednici) obavešteno da je oštećena Z.N. preminula od zadobijenih posledica, naloženo je da se spisi ovog predmeta dostavi na nadležnost Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da je u konkretnom slučaju izvršeno krivično delo iz nadležnosti ovog tužilaštva”, navodi se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva.

BONUS VIDEO - VELIKA MEĐUNARODNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni Srbi, poternica izdata i u Bugarskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?