DRITAN ABAZOVIĆ I SUMNJIV POTEZ: Ozbiljna opasnost se nadvila nad Crnom Gorom

Novosti online

15. 12. 2021. u 21:03

ŠEF Poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je, u emisiji „U žiži“ na Adria Televiziji, da je memorandum koji su potpisali SNP, URA i manjinske stranke samo formalnost, ali postoji strah da li se iza njega krije neka druga politička mogućnost.

ДРИТАН АБАЗОВИЋ И СУМЊИВ ПОТЕЗ: Озбиљна опасност се надвила над Црном Гором

Foto: TV Prva printskrin

- Memorandum doživljavam kao neki interni dokument, koji su oni između sebe potpisali, sve dok se ne bi, ne daj Bože, videlo da iza njega stoji nešto drugo. Ovako, kad pogledate taj dokument on ne sadrži ništa spektakularno, čak je značajno blaži od onog sporazuma koji je Zdravko Krivokapić, bez našeg znanja, potpisao sa Aleksom Bečićem i Dritanom Abazovićem početkom septembra prošle godine - naveo je Radunović.

Prema njegovim rečima, memorandum, sam po sebi, nije problematičan.

- Već je problematično što bi on mogao da bude osnov za neke neželjene događaje, a to su, definitivno, oni događaji zbog kojih su uplašeni određeni politički subjekti i građani da bi moglo da se desi da ta, nazovimo je "mini koalicija", koja je danas potpisala memorandum, zatraži manjinsku podršku Demokratske partije socijalista i na taj način zaista promeni izbornu volju građana. Jer, ko će biti formalno u Vladi je manje bitno, bitnije je ko vas podržava. Onaj ko vas podržava, taj vas drži u šaci - kazao je Radunović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)