DF IMA PODRŠKU KOALICIONIH PARTNERA: Sve je više zainteresovanih za izbor nove Vlade Crne Gore

V. K.

12. 11. 2021. u 16:26

DEMOKRATSKI front iskazuje zadovoljstvo odgovorima koje je dobio od koalicionih partnera iz parlamentarne većine u Skupštini Crne Gore.

ДФ ИМА ПОДРШКУ КОАЛИЦИОНИХ ПАРТНЕРА: Све је више заинтересованих за избор нове Владе Црне Горе

Foto DF

- Naša inicijativa za izbor nove Vlade je dobila na prvom zajedničkom sastanku podršku važnih političkih subjekata, a ostali članovi vladajuće koalicije su današnjim odgovorima iskazali spremnost da razgovaraju o svim pitanjima vezano za ovu temu kao i sve druge koje se odnose na budućnost Crne Gore - saopšteno je iz DF.

- Demokratski front se zahvaljuje partijama skupštinske većine zbog iskazane spremnosti na razgovor, a u narednim danima ćemo organizovati pojedinačne sastanke sa svim partnerima kako bi pre organizacije ponovnog zajedničkog sastanka mogli da se pojavimo sa celovitim, i verujemo usaglašenim rešenjem, a na osnovu onog što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji - stoji u saopštenju.

- Ako smo svi posvećeni evropskim integracijama kao što to javno saopštavamo, onda treba da pođemo od činjenice da nas izostanak eventualnog dogovora u parlamentarnoj većini sve više i više udaljava od tog cilja. Oslanjajući se na snažnu podršku koju su nam dali naši građani na izborima 30. avgusta prošle godine i ne želeći da izneverimo njihova očekivanja Demokratski front će uložiti najveće moguće napore da nađemo zajednički jezik i postignemo sveobuhvatan dogovor na korist svih građana Crne Gore - navodi se na kraju saopštenja.

 

BONUS VIDEO: Kako je pao Milo Đukanović?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave