MILATOVIĆ ODGOVORIO BOGDANOVIĆU: Funkcioneri DPS-a decenijama uništavali Crnu Goru

M. S.

26. 10. 2021. u 09:43

FUNKCIONERI Demokratske partije socijalista (DPS) očigledno imaju selektivnu amneziju pa su zaboravili da su decenijama upravo oni radili na uništenju Crne Gore, čemu svedoči i stanje javnih finansija i ekonomije u momentu kada su izgubili vlast.

МИЛАТОВИЋ ОДГОВОРИО БОГДАНОВИЋУ: Функционери ДПС-а деценијама уништавали Црну Гору

Foto Arhiva

Ovo je na svom Tviter nalogu napisao ministar ekonomskog razvoja u Vladi Crne Gore Jakov Milatović, reagujući na izjavu generalnog sekretara DPS-a Aleksandra Bogdanovića, koji je ustvrdio da aktuelna Vlada nije ostvarila nijedan rezultat i benefit za građane.

- "Lenka", "Prva petoljetka", fabrika elektroda "Plužine", "Titex", "Radoje Dakić", "Obod", "Košuta", "Marko Radović", mlekara Podgorica i tako redom su fabrike koje su uništavali dok su nizali afere "Telekom", "Limenka", "Koverta", "Zavala", "Snimak", i tako redom… To su primeri korupcije i nepotizma koji su i danas sinonim za njihovu vladavinu. Za to vreme građani su dovedeni na rub egzistencije, sa minimalnom zaradom od 222 evra, a benefite je videla samo nekolicina povlašćenih - napisao je Milatović, ističući da sada oni isti drže lekcije Vladi.

- Vladi koja je sve napore usmerila na ispravljanje nepravdi koje su oni učinili, svakodnevno iskreno radeći u cilju boljeg života građana, minimalnu zaradu od 450 evra, povećanje prosečne zarade, stabilizaciju javnih finansija i ekonomski oporavak - kaže Milatović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)