KATNIĆ O ĐUKANOVIĆU: „Utvrdićemo đe mu kokoška jaja nosi” - početak istrage o Pandora papirima

Tanjug

21. 10. 2021. u 14:15

GLAVNI specijalni tužilac Milivoje Katnić je, povodom slučaja Pandora papiri, rekao danas da će od predsednika Mila Đukanovića tražiti izjašnjenje, a da će njegov sin Blažo biti pozvan na saslušanje u svojstvu građanina.

КАТНИЋ О ЂУКАНОВИЋУ: „Утврдићемо ђе му кокошка јаја носи” - почетак истраге о Пандора папирима

prozvani Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom, Foto AP

Katnić je na konferenciji za novinare rekao da su sve radnje preduzete i da nikada nije rekao da slučaj Pandora papiri neće biti ispitan.

- Ispitaćemo ga i utvrditi, što bi narod rekao, i đe mu kokoška jaje nosi - rekao je Katnić, preneo je portal RTCG.

Foto Arhiva

Opširno je objasnio zašto će od predsednika tražiti izjašnjenje, a reč je o bezbednosnim stvarima.

Katnić je rekao i da je kurir tužilaštva "pomešao predsednike" države i vlade, pa je greškom pitanja za izjašnjenje Đukanoviću odneo predsedniku vlade Zdravku Krivokapiću.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024