PRONAŠLI MU KOKAIN I VAGU ZA MERENJE: Policijska akcija u Baru, uhapšen mladić

B. Dabić

05. 10. 2021. u 20:07

BARANIN A.A. (23) uhapšen je nakon što je policija pronašla kod njega manju količinu opojne droge kokain i vagu za precizno merenje.

ПРОНАШЛИ МУ КОКАИН И ВАГУ ЗА МЕРЕЊЕ: Полицијска акција у Бару, ухапшен младић

Foto Depositphotos

Policija je izvršila pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi A.A, prema policijskim evidencijama, bezbednosno interesantno lice iz Bara.

Iz Uprave policije su potvrdili da je A.A. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je sproveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost i postupanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)