BUDVU I BEČIĆE PREKRILE TROBOJKE: Na Dan Srpskog jedinstva zastave na bulevarima

B.Dabić

15. 09. 2021. u 18:20

VELIKE zastave okačene su danas na bulevarima u Budvi i Bečićima. Za sada nije potvrđeno ko je okačio trobojke.

БУДВУ И БЕЧИЋЕ ПРЕКРИЛЕ ТРОБОЈКЕ: На Дан Српског јединства заставе на булеварима

Foto: Pokret 22. novembra

Podsetimo, pre nekoliko dana, jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pozvao je da se istaknu trobojke na 15.septembar. Srbija i Republika Srpska danas obeležavaju Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave - 15. septembar, kojim se obeležava 103. godišnjica proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu. Povodom slučaja zastave okačene na budvanskom bulevaru, pored koje nije okačena zvanična državna, kako to nalaže zakon, reagovali sui z Pokreta 22.novembar.

-Pozivamo nadležne da otrkriju ko je zastavu okačio, da se ograde i osude ovaj čin jer, u suprotnom, možemo pomisliti da je ovo urađeno u ime svih građana Budve, poručuju iz Pokreta 22. Novembar koji “ čin poput ovog i drugih koji stvaraju dodatne podele osuđuju”

-Budva je grad stanovnika mnogih nacija i vera što smatraju bogatstvom a ovakvi potezi ne donose ništa dobro.Podsećamo na mnoge nagomilane probleme koje je potrebno hitno rešavati. Želimo da živimo u gradu tolerancije u kome se različitosti slave kao bogatstvo. Dosta nam je podela, inata, bahaćenja a, pre svega, nerada. Vreme je za pomirenje i miran suživot, zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Pokret 22.novemar.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!