HAPŠENJE ZBOG NASILJA NA CETINJU: Osumnjičeni otkriven pomoću snimka sa protesta

Novosti online

15. 09. 2021. u 15:53

CRNOGORSKA policija uhapsila je danas jednu osobu, zbog sumnje da je na protestima na Cetinju, koji su održani na dan ustoličenja mitropolita Joanikija, kod sebe imala Molotovljev koktel.

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ НАСИЉА НА ЦЕТИЊУ: Осумњичени откривен помоћу снимка са протеста

Foto: Printskrin RTCG

Osoba, čiji identitet nije saopšten, tereti se da je izvršila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Cetinjska policija je identifikovala nepoznatu osobu sa video-snimka Radio Televizije Crne Gore, a na kojem je ta osoba u ruci držala improvizovanu eksplozivnu napravu – Molotovljev koktel na neredima koji su izazvani na neprijavljenom javnom okupljanju 5. septembra na Cetinju - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024