HAPŠENJE ZBOG NASILJA NA CETINJU: Osumnjičeni otkriven pomoću snimka sa protesta

Novosti online

15. 09. 2021. u 15:53

CRNOGORSKA policija uhapsila je danas jednu osobu, zbog sumnje da je na protestima na Cetinju, koji su održani na dan ustoličenja mitropolita Joanikija, kod sebe imala Molotovljev koktel.

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ НАСИЉА НА ЦЕТИЊУ: Осумњичени откривен помоћу снимка са протеста

Foto: Printskrin RTCG

Osoba, čiji identitet nije saopšten, tereti se da je izvršila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Cetinjska policija je identifikovala nepoznatu osobu sa video-snimka Radio Televizije Crne Gore, a na kojem je ta osoba u ruci držala improvizovanu eksplozivnu napravu – Molotovljev koktel na neredima koji su izazvani na neprijavljenom javnom okupljanju 5. septembra na Cetinju - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina