AKO ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija ipak bude na Cetinju, 5. septembra biću u prestonici - izjavio je juče predsednik Crne Gore Milo Đukanović. - Moraću i lično da budem prisutan na Cetinju gde je većinska Crna Gora i gde se brani čast i dostojanstvo naše države.

Komentari (7)

MiR

29.08.2021. 10:50

Ovo sa Erdoganom je cista provokacija. Milo se odavno priklonio Turcima i Siptarima, a sad je to i javno pokazao provocirajuci sve pravoslavne vernike. Njegosevo Cetinje NIKAD ovo nije smelo da dozvoli, ali u tome i jesu neverovatna sotonska posla - da sto vise povrede! Kladim se da je ugovorio izgradnju neke velike dzamije, za saku dolara u svoj dzep.

Šator

29.08.2021. 10:53

Нема њима спаса, као и Лубурић, Павелић, Артуковић и слични конвертити, и ови су од комуниста атеиста постали сада чисти сатанисти, слуге антихристове. Може само да се покуша да се зараза ограничи и спречи ширење. Мирољубиви приступ има ограничено дејство, мора се бити спреман на активан отпор, јер они чим осјете надмоћ прибјегавају умоболним злочинима.

Beli

29.08.2021. 10:54

Milo bi radije da preda crnu goru muslimanskoj zemlji nego da se dogovara sa komsijama ali eto za racun fotelje sve zelje se ispunjavaju zapadu

Zrenjaninac

29.08.2021. 10:56

Milu i njegovim pulenima zabraniti ulazak u Srbiju. Dobri smo im za školovanje, lečenje, rukovođenje i pljuvanje. Dosta je bilo. A vi, braćo Crnogorci koji ste protiv Milovih laži - oglasite se. Vama je, izgleda, lepo da sedite na dve stolice, a naročito u fotelji u Srbiji. Gde bi Beogradski biskup ili muftija bio rukopoložen? Ne bi valjda u Zanzibaru.

MP

29.08.2021. 11:01

Svi pravoslavni građani Crne Gore bi, pre ustoličenja mitropolita Joanikija, trebali da se prisete dela i uloga vladike Rada Petrovića-Njegoša i Svetog Petra Cetinjskog te da zamisle kako bi oni postupili u ovoj situaciji. Siguran sam da oni ne bi ugošćavali turskog sultana u prestonici a, istovremeno, opasno ometali zakonito zauzimanje trona Mitropolije.

Posmatrac

29.08.2021. 19:12

To sto ce se mozda u Cetinju pojaviti Milo Djukanovic nije bitno. Zlonameran je i to za njega ni malo nije dobro. U slucaju da Vucicu intuicija i srce kazu da treba da bude na Cetinju neka tamo i bude. Niko mu nauditi nece.