VESELIN Veljović, bivši direktor Uprave policije i savetnik za bezbednost predsednika države Mila Đukanovića, osuo je novu paljbu po Srbima, Srbiji, njenom državnom vrhu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Komentari (18)

Lika

15.08.2021. 15:36

Ovaj čovjek nema veze s mozgom, kao da je za domaći zadatak dobio 30 pridjeva iz šešira protiv svega što ima i pomen srpskog pa da napiše sastav. Ovo je vređanje pameti stanovništva Crne Gore za koje misli da mogu ovako nešto da progutaju i da se upecaju. Prevrću ti se đedovi po svim grobljima, bruko i sramoto našeg naroda.

Bojan

15.08.2021. 15:50

Aman Veljoviću, dobar čoveče, kakvo potčinjavanje, kakvo gazdovanje!? Pa Srbijom vladaju Crnogorci, možeš na prste da prebrojiš upravna mesta na kojima nije Crnogorac ili neki njegov rođak. Stalno vas tlačimo i nipodaštavamo, a u Srbiji vas ima sve više, objasni mi kako kad su Srbi i Srbija tlačitelji. Ako ti i nemaš neku nekretninu u Srbiji, uskoro ćeš je sigurno kupiti. Nisam čuo da je mnogo Crnogoraca zauzelo važne funkcije recimo u Hrvatskoj i da se tamo skućilo, ali sa Hrvatskom nemate problema, evo, dadoste im i Prevlaku.

AS

15.08.2021. 16:01

Јел ово онај црногорац из Пријепоља што све зна о цркви а у њу не улази јер је атеиста.

Sukrija

15.08.2021. 16:46

Savetnik najveceg kriminalca balkana,sefa svih klanova Eskobara Britve Dukanovica Veselin Veljovic negovori istinu, i jako je ruzno da on kao nevernik,crkvenoborac govori o "tronu Svetog Petra Cetinjskog" i crkvi..Veljovic je naslednik najreakcionarnijeg komunistickog narativa u CG..Onih koji su na svakom koraku ugrozavali crkvu i proterivali i terorisali svestenstvo..i on kao takav prica o Crkvi i veri..Po Veljovicu i Dukanovicu Crna Gora bi trebala biti najzaostalija drzava u Evropi gde se zabranjuje ulazak umetnika i naucnika srpske nacionalnosti..Gde su sikanirani i obespravljeni 30% gradana Crne Godine koji nemaju gotovo nikakva prava..Kriminalci(kontraverzni biznismeni..) su pozeljni narocito sa Kosova sa kojima se radi..Veljovic je predstavnik zla,i sve sto prica zamena je teza...Nadam se da ce se Crna Gora izboriti sa kriminalom i zlom,i da ce se svi oni koji ne prihvataju laz i mrznju ujediniti u nekim buducim litijama i konacno poslati u proslost zlo,kriminal i retrogradnu i mrziteljsku politiku DPS-a i Veljovica...

Boban

15.08.2021. 17:51

Koje baljezganje pravog crvenog hrvata ili Brozovog jurisnika. Moze se pohvaliti i onim istrebljenjem 95% pravoslavnih svestenika u 2.sv.ratu. Nisu to radili Srbi vec ti takvi kao ti. Mars u Spuz za sve one zlocine koje si pocinio dok si bio sef Stazija u Crnoj Gori.

kvisko

15.08.2021. 19:02

jezuitski prozialitizam...sve protiv Pravoslavlja ...ne postoji hrvatska pravoslavna crkva ,ne postoji crnogorska pravoslavna crkva itd to je oksimorom ...narode ne daj se prevariti od necastivog .

Aco

16.08.2021. 01:02

Ustoličenje kotorskog biskupa u aprilu ove godine održano je u prisustvu njemu nadređenih rimokatoličkih starešina iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine i to vam milogorci nije smetalo????

Seka

16.08.2021. 08:11

Gospodine Veljovicu, bili ti sa sjevera Crne Gore. Za te tvoje komite nikad nijesu dizivljavali sjever Crne Gore kao sviju drzavu. Imala sam priluku da mnogo puta cujem od vecine Cetinjana jer sam i ja cetinjanka ridom, sjevernjaci neka se sele u Srbiju. Braneci vas g. Veljivicu, prolazila sam kroz pakao, nazivali su me izdajnikom Cetinja. Postaces Veljovicu brzo zrtveno jagnje Djukanovica kao sto su i dosti.