OBOSTRANA KORIST: Mandić i Knežević pozvani da posete Moskvu

Tanjug

14. 06. 2021. u 11:52

LIDERI vladajućeg Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Milan Knežević, prihvatii su poziv iz ruske Državne dume i Komiteta za međunarodnu saradnju da posete Moskvu.

ОБОСТРАНА КОРИСТ: Мандић и Кнежевић позвани да посете Москву

Foto DF

Oni su najavili da će, pored svih najavljenih susreta održati niz izuzetno korisnih sastanaka sa predstavnicima avio-kompanija, turoperatera i brojnih investitora, kako bi sa svoje strane preduzeli sve na spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, uz nastojanja da se zaustavi evidentni proces recesije u kojem se država nalazi.

Mandić i Knežević su, kako prenosi podgorički portal Borba, poziv iz Moskve dobili od Državne dume Ruske Federacije, iz Komiteta za međunarodnu saradnju, u kojem je predsedniik, Leonid Slucki.

On je, navodi se, pozvao Mandića i Kneževića u posetu Ruskoj Federaciji sa ciljem razmatranja aktuelnih pitanja na nivou obostrane korisne saradnje dve zemlje.

Slucki je, dodaje se, izrazio očekivanja da će poseta dvojice lidera DF-a Moskvi i razmena mišljenja sa poslanicima Državne dume Rusije predstavljati pozitivan doprinos razvoju rusko-crnogorskih odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!