MEDOJEVIĆ OPTUŽIO KRIVOKAPIĆA: Premijer zna da se šverc cigareta organizuje u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 15:47

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević tvrdi da je ubistvo glavnog i odgovornog urednika “Dana” Duška Jovanovića bilo povezano sa duvanskom mafijom.

МЕДОЈЕВИЋ ОПТУЖИО КРИВОКАПИЋА: Премијер зна да се шверц цигарета организује у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

– Njegova borba i pisanje tekstova protiv tih ljudi je bila hrabra – dodao je on.

Premijer otišao danas da se grli i ljubi sa svojim idolom Milom Đukanovićem, poručuje lider PzP-a

Premijer Zdravko Krivokapić zna da se šverc cigareta organizuje u Crnoj Gori, a ja želim da znam ko je u ime Vlade dao to ovlašćenje, kazao je večeras u intervjuu na Televiziji Prva predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević.

– Ne pričam nikakve tajne, ovo je istina. Krivokapić je otišao danas da se grli i ljubi na nekoj protokolarnoj svečanosti sa svojim idolom Milom Đukanovićem, umesto da nama pruži odgovor na pitanje ko švercuje cigarete i ko uzima pare za to- kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, Krivokapić u ovom slučaju ne može da se poziva na apostole i Gospoda.

– Kriza je velika u Vladi, a premijer je sam izvor krize. Ovo je već drugi put da ne dolazi na sastanak, a svaki put ima bizarne razloge- tvrdi Medojević.

Istakao je da ne želi Vladu koju formiraju sveštena lista i strane ambasade.

– Mi želimo da srušimo DPS, a ne da ga vratimo - zaključio je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!