REGISTRACIJA I KATEGORIZACIJA PRIVATNOG SMEŠTAJA SVEGA 10 EVRA: Povoljnosti za ugostitelje u Baru

B.Dabić

27. 05. 2021. u 16:11

VLASNICI privatnog smeštaja u barskoj opštini za registraciju i kategorizaciju treba da plate svega 10 evra. Simbolična cena je u okviru akcije koju su u maju pokrenuli Turistčka organizacija Bar u saradnji sa Opštinom

РЕГИСТРАЦИЈА И КАТЕГОРИЗАЦИЈА ПРИВАТНОГ СМЕШТАЈА СВЕГА 10 ЕВРА: Повољности за угоститеље у Бару

Foto: B. Dabić

- Turisti koji se odluče da provedu odmor u Baru, uprkos pandemiji koronavirusa, zaslužuju zaštitu i sigurnost. Ove godine je posebno važno uzvratiti im poverenje i pokazati se kao odgovoran domaćin. Osim toga, registrovan i kategorisan smeštaj se ceni više nego ikada, jer uliva osećaj sigurnosti. Iz tog razloga, registrovani izdavaoci smeštaja stiču značajnu konkurentsku prednost. Samo registrovan smeštaj je bezbedan, a zaštićen gost je samo onaj koji je prijavljen, navode iz TO Bar.

Kako je interesovanje za odmor u prirodi i ruralnim područjima u porastu, Turistička organizacija Bar posebno apeluje na sve one koji se na teritoriji opštine bave seoskim turizmom, da registracijom delatnosti steknu status sigurnog smeštaja, ali i omoguće sebi besplatnu promociju. 

- Registracija smeštaja i prijava boravka gostiju je zakonom obavezna. U suprotnom, izdavaoci smeštaja plaćaju kazne i gube kredibilitet. Smeštaj se registruje u Sekretarijatu za privredu Opštine Bar - kazali su iz TO Bar.

REGISTRACIJOM DO BESPLATNE PROMOCIJE

Registrovani smeštaj se nalazi u bazi podataka TO Bar, koja ima zadatak da ga promoviše. Promocija podrazumeva prezentaciju smeštaja preko reklamnog materijala, brošura, društvenih mreža i web sajta TO Bar. Novi sajt, koji će biti uskoro pušten u rad, omogućiće i atraktivnije vidove promocije, kada je reč o digitalnom marketingu.

Ovo je posebno važno za početnike kojima je promocija na svim emitivnim tržištima neophodna. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!