VUČIĆ O IZBORIMA U NIKŠIĆU: Nisu uspeli da uguše srpske političare pa sam im kriv ja

Novosti online

18. 03. 2021. u 21:10

PREDSEDNIK je večeras prokomentarisao i navode pojedinaca koji su tvrdili da je "Vučić pobedio u Nikšiću" ili da je "Vučić izguvibio na izborima u Nikšiću".

ВУЧИЋ О ИЗБОРИМА У НИКШИЋУ: Нису успели да угуше српске политичаре па сам им крив ја

Foto: Printskrin RTS

- Neki su rekli da je Vučić pobedio u Nikšiću. Odgovaram da Vučić nije učestvovao na izborima u Nikšiću.

- U Crnoj Gori postoji politika ekskluzivizma gde žele da proteraju sve što je srpsko. Srba je u Crnoj Gori proporcionalno više nego Albanaca u Severnoj Makedoniji, pa nemaju nikakva prava - rekao je predsednik Vučić.

- Od 2006. godine nema nikog u vlasti. Imalo je više Albanaca i Bošnjaka, a Srba je ogroman procenat a nikakva prava nisu imali.

- Čim nisu u stanju da uguše srpske pokrete i političare koji se ne stide da kažu da su Srbiji rođenjem, kriv sam ja. Nisam učestvovao i nisam zainteresovan da učestvujem u izborima.

- Zainteresovan sam za rezulatate popisa - rekao je predsednik.

Pomagaćemo srpskom narodu u Crnoj Gori uvek. Pomažemo Maticu srpsku, pomažemo našu crkvu. 

Sa Milom Đukanovićem se ne čujem uopšte, sa Zdravkom Krivokapićem sam se video. Voleo bih da obojica dođu u zvaničnu posetu Beogradu. To što imamo razlike i drugačije mislimo ne znači da ne treba da razgovaramo.

Ne mislim da će Đukanović želeti da dođe, ali ima otvoren poziv. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Kole

19.03.2021. 07:24

Naš narod mora da bude zaštićen u CG. Verujem svom predsedniku a mnogo puta je dokazao koliko je veliki čovek daće naš narod biti zaštićen. I samo tako neka nastavi da se bori za našu zemlju.