PRETUČENI MLADIĆ I DALJE U NIKŠIĆKOJ BOLNICI: Trebješanin se oporavlja nakon napada, udarali ga dok se nije onesvestio (FOTO)

V. K.

27. 02. 2021. u 07:34

SINOĆ je u sačekuši kod nikšićke mesne zajednice Dragova Luka pretučen devetnaestogodišnji aktivista liste "Za budućnost Nikšića" Luka Trebješanin.

ПРЕТУЧЕНИ МЛАДИЋ И ДАЉЕ У НИКШИЋКОЈ БОЛНИЦИ: Требјешанин се опоравља након напада, ударали га док се није онесвестио (ФОТО)

Foto: Koalicija "Za budućnost Nikšića"

Mladić je i dalje u bolnici, gde se oporavlja od povreda koje su mu naneli za sada nepoznati napadači.

Foto: Koalicija "Za budućnost Nikšića"

 

Trebješanina je napalo nekoliko osoba koje su bile naoružane šipkama, a nakon udaraca on je pao na asfalt bez svesti.

Mladić je potom prebačen u nikšićku bolnicu, a iz koalicije "Za budućnost Nikšića" saopštili su da je Trebješanin zadobio teže telesne povrede,

- Ovim putem zahtevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što pre pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo  i da potražimo one  koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu, poručili su iz koalicje „Za budućnost Nikšića“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)