ЖРТВОВАН ЈЕ ДА БИХ ЈА МОГЛА ДА ОСТАНЕМ: Мајка је морала да их раздвоји по рођењу, а након пет деценија брат и сестра су се коначно ујединили

Novosti online

06. 02. 2021. у 00:34

НАКОН што су 50 година били раздвојени брат и сестра поново су се ујединили после одлуке мајке, која је морала да бира између тога да их обоје изгуби или да одреди кога ће дати на усвајање.

ЖРТВОВАН ЈЕ ДА БИХ ЈА МОГЛА ДА ОСТАНЕМ: Мајка је морала да их раздвоји по рођењу, а након пет деценија брат и сестра су се коначно ујединили

Фото: Фејсбук

Ники Госкомб имала је 18 месеци када се 1966. године родио њен брат Дејв Ештон. Међутим, како је њена мајка Џенет била малолетна, а децу је добила у ванбрачној заједници, била је принуђена да сина да на усвајање, јер се плашила да не остане без обоје.

Наиме, отац деце је већ био ожењен и имао децу у том браку, због чега је Џенет од стране своје породице била стављена на стуб срама.

- Имала је 16 година када је затруднела. Била је дете, погрешила је. Заљубила се у нашег тату, који је био ожењен и није могао бити с њом. Речено јој је да је срамота породице - испричала је Ники у емисији "Давно изгубљена породица", преноси Сан.

Како је навела, Џенет је после добила још двоје деце. Нажалост, она није присуствовала упознавању НИки и Дејв пошто је преминула пре 15 година.

Дејв, сада отац двоје деце, био је јако емотиван приликом сусрета са сестром, о чему је такође говорио у емисији.

- У делићу секунде сусрета кад смо преболели почетни шок, чинило се као да смо се одувек познавали.

 

У разговору који је уследио Дејв је од НИки сазнао како се њихова мајка, која је погинула у саобраћајној несрећи и поред јаког притиска, борила да не растави сестру и брата.

- Нико никада не би требало тако да бира. Мој брат је имао шест недеља и био је жртвован да бих ја могла да останем. Због тога се осећам кривом и тужна сам - рекла је Ники.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)