ШЕШЕЉ ОТКРИО КОЈИ МОЋНИК ЧУВА ВОЂУ "КАВЧАНА": Звицер је његов човек (ВИДЕО)

Novosti online

21. 05. 2021. у 11:10

ПРЕДСЕДНИК СРС Војислав Шешељ изјавио је у јутарњем програму Хепи ТВ да шефа кавачког клана Радоја Звицера чува Мило Ђукановић.

ШЕШЕЉ ОТКРИО КОЈИ МОЋНИК ЧУВА ВОЂУ КАВЧАНА: Звицер је његов човек (ВИДЕО)

Фото: Илустрација/принтскрин Хепи ТВ

- Звицер је његов човек - рекао је Шешељ.

Војислав Шешељ каже да не може унапред да говори да је још нека држава умешана у то због тога што нема доказа.

Говорећи о томе да су можда криминалци јели ћевапе од људског меса, Шешељ каже да су онда сви полудели.

- Немогуће је да су остали нормални, ако су јели месо исте врсте - рекао је лидер радикала.

Подсећамо, министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да постоје нови докази у случају Вељка Беливука и најавио да ће бити нових хапшења по питању организованог криминала и високе корупције.

- У Беливуковом случају има нових детаља, пронађено је више места на територији Београда у којима су се они сакривали, чували новац, склањали припаднике својег клана и могу да кажем да ће бити нових хапшења када је у питању организовани криминал и висока корупција - рекао је он за РТС.

Вулин је рекао да због интереса истраге не може да говори о детаљима, али је оценио да је "разбијањем" клана који је наводно предводио Вељко Беливук (Веља Невоља) сломљен "најопаснији клан", који, међутим, није једини.

Поводом навода медија да се наводни вођа кавачког клана Радоје Звицер крије Јужној Америци и да даје десет милиона евра за освету у Србији, Вулин истиче да је Звицер заинтересован да неки људи у овој земљи не буду живи, пре свега председник Александар Вучић.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)