ВЕЛИКЕ ЛАЖИ МАЛИХ ЉУДИ О СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ: Серија "Породица" је лаж о борби за слободу коју је водио српски народ

Novosti online

04. 04. 2021. у 12:10

ИЗА великих људи и њихових дела увек остају они који испраћају караване.

ВЕЛИКЕ ЛАЖИ МАЛИХ ЉУДИ О СЛОБОДАНУ МИЛОШЕВИЋУ: Серија Породица је лаж о борби за слободу коју је водио српски народ

Фото: РТС принтскрин

Медијски лавеж и таблоидно тргање ланца на истину о Слободану Милошевићу након емитовања телевизијског програма који, ни у ком случају, није документ времена у ком смо живели, само говори да снаге које су 5. октобра погазиле народну вољу и даље  покушавају да погазе глас народа. Нашим парама плаћена је лаж о Милошевићу, а заправо, то је лаж о борби за слободу коју је водио српски народ. "Породица" ће сигурно имати будућност на свим телевизијама које траже оправдање за злочине над Србима. Чим је буду титловали на албанском и хрватском језику, серија ће постати велики хит од Приштине до Загреба. 

Борба Слободана Милошевића за слободу српског народа покушава да се представи као злочин, а породица Милошевић да се окриви за разбијање СФРЈ, а не словеначко убијање регрута ЈНА, усташки злочини, убиство српског свата и масакар у Добровољачкој улици. Милошевић је крив, а не шиптарски терористи и њихова убијања полицајаца, војника и цивила на Косову и Метохији. Крив је Милошевић зато што су нас бомбардовали, а није НАТО који нас је бомбардовао. Србију представљају као у глупим вицевима о женама, када насилник каже да жену туче "само када заслужи". Серија "Породица" је доказ да се историја и за мање од двадесет година може фалсификовати.

Слободан Милошевић је био херој и цео слободни свет то признаје. Породица Милошевић је била жртва медијског линча сличном овом који се данас води против свих оних који не одговарају тајкунима и страним амбасадама на њиховом путу да Србија опет буде јадна, бедна и понизна, као што је била након петооктобарског пуча", поручили су у ПС-у.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)