ПОГЛЕДАЈТЕ: Ђилас сакрио око 10 милона евра на овим дестинацијама (ВИДЕО)

Новости онлине

19. 03. 2021. у 13:18

"НОВОСТИ" су дошле до доказа од којих је Драган Ђилас стрепио и уверавао народ да не постоје. Доказали смо да лидер Странке слободе и правде поседује рачуне у Хонгконгу, Швајцарској и на Маурицијусу, на којима се налази око 10 милиона евра.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Ђилас сакрио око 10 милона евра на овим дестинацијама (ВИДЕО)

Фото: Илустрација

Према документацији до које је дошао наш тим, на дан 12. децембра 2020. године, Ђилас је на два рачуна на Маурицијусу и у Швајцарској имао скоро 6,4 милиона евра.

Поред та два рачуна, Ђилас има и скоро 3,3 милиона евра на рачуну у Хонгконгу - показују нови документи до којих су дошли "Новости".

Овај рачун налази се у Bank of China (Honkong) LTD, а према изводу од 12. децембра прошле године, на њему је била сума од 3.269.061,65 евра! У документу који објављујемо, као власник рачуна наводи се ONE IBC LIMITED. А реч је о корпорацији која се бави пружањем услуга отварања рачуна и инвестиционим саветовањем.

Постоји основана сумња да је ово само врх леденог брега и први велики траг у откривању мутних пословних и финансијских трансакција које су се годинама одвијале у троуглу између Ђиласа, његовог рођеног брата Гојка и бизнисмена Драгана Шолака.

Такође, даља истрага могла би да доведе до шокантних сазнања да су стотине милиона евра народних пара извлачили из земље и да је тај новац завршио, како постоје назнаке, на многим рачунима у још најмање 15 држава широм света.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)