ЈЕЗИВИ АРКАНОВ МЕТОД ВЕЉИНЕ ГРУПЕ: Шешељ о томе какви снимци ће бити приказани у четвртак

Novosti online

28. 02. 2021. у 09:48

ЈЕЗИВИ АРКАНОВ МЕТОД ВЕЉИНЕ ГРУПЕ: Шешељ о томе какви снимци ће бити приказани у четвртак

Фото: Пинк ТВ принтскрин

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је да очекује да ће у четвртак бити приказани непосредни снимци злочина клана Вељка Беливука.

Председник Србије Александар Вучић саопштио је јуче да су седница Савета за националну безбедност и његово обраћање о организованом криминалу отказани због формално правних проблема, али да ће грађани бити информисани за који дан, а најкасније до четвртка.

-  Благ израз сам искористио када сам најавио да ће људи бити шокирани. Мораћемо унапред да кажемо да сви склоне децу, због тога што ће да виде и чују. Видећете ко се све заклињао на верност убицама, на који начин и шта су све имали од њих - рекао је Вучић на ТВ Прва.

Додао је да ће осим грађана Србије овим информацијама бити шокирани „и цела Европа и цео свет“.

Председник СРС изнео је своја очекивања.

- Ја очекујем да ће то бити непосредни снимци злочина. То су код нас радили и они главни мафијаши деведесетих година. Није им било довољно што жртве ликвидирају, него су то и сликали. То су убиства којима се они хвале у својим круговима и приказују својевремено другима, како би заплашили конкуренцију. На пример, кад су Аркановци убили Воју Американца, они су га под најтежим мукама саслушавали и он је све признао, све им је испричао, све је снимљено, а онда су га исекли на комаде и у разнобојним најлон кесама бацили у Дунав. Аркан је некада и стрељања снимао и показивао одређеном кругу људи - рекао је др Шешељ за ТВ Пинк.

Лидер радикала је рекао да он лично није видео те снимке стрељања.

- Знам два човека чије ми је сведочење поуздано. Они су ми то причали - изјавио је председник СРС. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

SvenSrb

28.02.2021. 18:16

Sami pljujemo na nas Srbe. Kada su Izgorele Selo Žeravice. Kladanjske Ustaše su sve pobili i spalili sve što je Srpsko. Ostala su trojica koji su sekli drva u Šumi. Kada su videli da nemaju više tu ništaReše da idu kod Čiče u Proletere. Našli su svoje puške što su bile skrivene. I krenuli. Išli su kroz Selo Nevačku. Naletila im je ideja da se osvete Muslimanima za svoju Familiju. Pokupili su 30 ljudi i Žena nevačana i zatvorili u Džamiju i Zapalili. Otišli kod Čiče u Proletere. Posle deset dana jedan se izdao i rekao da su se osvetili za svoju Familiju. Čiča ih je izveo pred Stroj i streljao sve trojicu. Ako su Srbi negde nešto učinili bili su Kažnjeni i u Ratu i u Slobodi od Tita i Udbe????