ПОСЛЕДЊИ САСТАНАК ПРЕД ОДЛАЗАК: Вучић објавио фотографију са новим амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем (ФОТО)

Novosti online

25. 11. 2020. у 10:36

ПОСЛЕДЊИ САСТАНАК ПРЕД ОДЛАЗАК: Вучић објавио фотографију са новим амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем (ФОТО)

Фото: Инстаграм/будуцностсрбијеав

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу фотографију са састанка са будућим амбасадором Србије у Сједињеним Америчким Државама, Марком Ђурићем.

Вучић је написао да је ово последњи припремни састанак пред Ђурићев одлазак у Вашингтон. Он је изразио уверење да ће Ђурић на новој позицији успешно да представља и штити интересе Србије.

- Последњи припремни састанак са амбасадором Србије у САД Марком Ђурићем пред одлазак у Вашингтон. Сигуран сам да ће на том месту успешно да представља и штити интересе наше Србије. - пише у председниковој објави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (79)

Slavisa

25.11.2020. 12:00

Djuric je neko ko ce sigurno stiti interese Srbije u Americi!Znamo da ce vredno,marljivo,odano i energicno raditi i ispunjavati svoje duznosti bas kao sto je to radio i do sad!Verujemo u njega i zelimo mu puno uspeha i srece u buducnosti!

ljuba

25.11.2020. 12:01

Posto smo prilikom posete u Vasingtonu konacno popravili odnose sa Amerikom i covekom koji ce najverovatnije bitinovi drzavni sekretar, bilo je neophodno da covek poput Marka ode na mesto ambasadora, jer on zaista zna kako se zastupaju nasi interesi i pre svega voli Srbiju.

Maki

25.11.2020. 12:07

Браниће интересе Србије на прави начин. Ђурић је добар избор за Вашингтон, млад је, образован, доста је научио ових година у политици.