МАНДИЋ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ РОЂЕНДАН СНС: Желимо да вам искажемо дубоку захвалност за бригу према српском народу

В. К.

22. 10. 2020. у 13:29

МАНДИЋ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ РОЂЕНДАН СНС: Желимо да вам искажемо дубоку захвалност за бригу према српском народу

Андрија Мандић / Фото Танјуг

АНДРИЈА Мандић, председник Нове српске демократије честитао је лидеру Српске напредне странке Александру Вучићу 12 година од оснивања странке.

- Поштовани председниче Вучићу,

Примите искрене честитке поводом 12 година од оснивања Ваше странке. Наше политичке организације, од оснивања па до сада, сарађују на добробит читавог српског народа и сигурни смо да постоји простор да у наредном периоду тај однос додатно унапредимо и закључивањем посебног уговора о страначкој сарадњи.

Такође, желимо да вам још једном искажемо дубоку захвалност за бригу коју показујете према српском народу у Црној Гори и радује нас што све оне националне, политичке и људске вредности које дијелимо и које су нас учиниле савезницима, за све ово време нису изгубиле на цени и што смо остали доследни и истрајни у њиховој одбрани и унапређивању. Радују нас и успеси које и као странка и као држава којој сте на челу постижете на свим пољима. Нама предстоји велика борба на економској и друштвеној обнови Црне Горе и сигурни смо да ћемо у Србији и Вама имати снажну подршку.

С поштовањем,

Андрија Мандић,

председник Нове српске демократије

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (77)

Maki

22.10.2020. 14:25

Браво Мандићу, тако се одржавају не само међудржавнички и пријатељски већ и братски односи. Вучић увек брине о свом народу где год да се налази. Поготово ако су у питању Срби у Српској, Црној гори, Хрватској и на Косову!

Siniša

22.10.2020. 14:48

Naša vlast vodi politiku mira i stabilnosti ali se bori za svoj narod ma gde on bio, trudi se da ima odličnu saradnju sa svim komšijama. Crnu Goru smo smatrali za bratsku državu, nadamo se da će se to pokazati u budućnosti i da će se saradnja naše dve zemlje popraviti.