Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић је изјавио да је Србија "већ дуго налази у озбиљној кризи и то је чињеница нико може да оповргне".

marko

08.10.2020. 13:02

Gos. Jovanovicu, slazem se sa vama u potpunosti.Naveli ste sve redom kako treba jos samo da nam kazete kako da to uradimo.Sednite napravite plan za svaku od navedenih boljki ovog drustva i ove drzave kako da ispravimo sta moze drzava da uradi a sta moze svaki gradanin ponaosob da ucini da svima bude bolje. Navoditi samo ono sto mnogi vide kao problem u ovoj a ne i nacin na koji bismo to promenili je isto kao najtacniji sat na svetu namestite na tacno vreme a ne navijete ga da radi.S Postovanjem.

Gagi

08.10.2020. 15:02

@marko - Upravo je istakao kako. Tako što treba da se otvori dijalog u društvu, da se iznesu različita mišljenja, da se učini iskreni napor da se dođe do zajedničkog stava o svim navedenim pitanjima i da se onda zajedničkim naporima ostvaruju. Pojedinačni "plan za svaku od navedenih boljki", kako kažete i tražite, nije relevantan i može samo da služi u izbornoj kampanji. Država je u pitanju, nebitan je rejting bilo koje stranke, zato ćemo ili imati nacionalni konsenzus ili ćemo propasti i nestati.