ЂУРИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО ЗАХАРОВОЈ НА КОМЕНТАР О СЕДЕЊУ У БЕЛОЈ КУЋИ: Срам вас било, не дам да дирате поносну Србију!

Novosti online

06. 09. 2020. у 09:00

ДИРЕКТОР Канцеларије за КиМ Марко Ђурић оштро је реаговао на коментара на друштвеним мрежама од стране портпаролке руског министарства правде Марије Захарове у вези са распоредом седења у Белој кући и том приликом био кратак и јасан, написавши - Срам вас било!

ЂУРИЋ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО ЗАХАРОВОЈ НА КОМЕНТАР О СЕДЕЊУ У БЕЛОЈ КУЋИ: Срам вас било, не дам да дирате поносну Србију!

Фото Тањуг

- Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да сте на испитивању, седите као на фотографији бр. 2. Ко год да си. Само веруј - написала је Марија Захарова на свом Фејсбук профилу.

 

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто поверьте.

Постед бy Мариа Закхарова он Субота, 05. септембар 2020.

На ту објаву одговорио директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

- А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је код руског председника и по сат и по времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу, а ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било - написао је Марко Ђурић.

 

А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је...

Постед бy Марко Ђурић он Субота, 05. септембар 2020.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)