ОНИ СУ СПРЕМНИ ДА НАЈБРУТАЛНИЈЕ НАПАДНУ МОЈУ СЕСТРУ ЗА НЕИСТИНЕ: Вучевић о нападима новосадске опозиције на његову породицу

Милица Шкорић
Милица Шкорић

29. 05. 2024. у 10:25

ПРЕМИЈЕР Србије Милош Вучевић навео је да је удружена новосадска опозиција спремна да на најгнуснији начин нападне његову породицу.

ОНИ СУ СПРЕМНИ ДА НАЈБРУТАЛНИЈЕ НАПАДНУ МОЈУ СЕСТРУ ЗА НЕИСТИНЕ: Вучевић о нападима новосадске опозиције на његову породицу

Фото Ж. Кнежевић

- Они нису сигурни да ли да одрже конференцију са једном особом која има одређених проблема, али да ли да држе ту конференцију против моје сестре и да је нападну на најгнуснији, најбруталнији и најгори начин. Један од њих би да то уради, а остали га убеђују да то не ради, јер знају какав је био одијум у јавности када дирате нечију породицу. Ја никада нисам дирао ничију породицу, а они су спремни да најбруталније нападну моју породицу, пре свега моју сестру за глупости и неистине – одговорио је Вучевић.

Доказаће своје право лице ако ми нападну породицу

- Покушавајући да тиме криминализују моју породицу. Не знају ни шта да кажу за Весну Туркулов, ни асфалтирање путева, него морају да причају глупости. То им је идеја и видећете колико ће опет да причају о куповини гласова и лажним гласачима. Они сад имају конзилијуме како то да ураде. Нема политике, нема решења за грађане Новог Сада осим глупости које причају. Ја бих волео да то ураде, да ми нападну породицу, зато што ће онда доказати своје право лице - да су насилници, неморални људи чије породице никад нико није дирао. О њима нисмо говорили лоше, а они су спремни то да ураде. То нису хероји, то су кукавице, који сакривају своју агресију и кукавичлук, а иначе им неко стално говори немој, неће ти то донети поене. Прикриј се и покажи другачије лице него какав јеси. 

Нервоза је велика чим спремају нападе на породице и жене 

Вучевић је поручио свим суграђанима да ће се листа "Александар Вучић - Нови Сад сутра" борити до последњег тренутка за Нови Сад.

- Удрите само по породицама и женама, то вам је најбоља политика, то једино и знате да радите. Волео бих да то ураде, чућете њихову гомилу глупости, очајни су јер су добили резултате последњих истраживања. Иако су прогласили победу, виде да ће то бити напето, неће то баш лако ићи. Ми им и даље признајемо да су они фаворити. Поручио бих свим грађанима - наша листа ће се борити до последњег тренутка за Нови Сад. Немојте да бринете за то. Биће искључиво како кажу грађани. Ми ћемо исте вечери признати резултате избора, без било каквог проблема. Како кажу грађани, тако ће бити, али да се предамо и повучемо пред њима, неће моћи! Нервоза је велика чим спремају нападе на породице, жене и глупаве приче које стално причају. Без иједне поруке за грађане Новог Сада шта ће они да ураде за Нови Сад.

БОНУС ВИДЕО: Премијер Вучевић обилази изградњу брзе пруге у Суботици

(Дневник)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ПРЕКО НОЧИ САМ ОСТАО БЕЗ СВЕГА: Исповест Саше Поповића о тешком периоду живота