ПОЛИТИКА КОЈУ РУКОВОДИ ВУЧИЋ ЈЕ ПОЛИТИКА ПОНОСНЕ СРБИЈЕ Вучевић: Избор је једноставан. 17. децембра оловке у руке и поглед право

Новости онлине

24. 11. 2023. у 18:44

ПРЕДСДНИК Српске напредне странке, Милош Вучевић, обратио се у Краљеву, у Новој хали спортова где се одржао предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане".

ПОЛИТИКА КОЈУ РУКОВОДИ ВУЧИЋ ЈЕ ПОЛИТИКА ПОНОСНЕ СРБИЈЕ Вучевић:  Избор је једноставан. 17. децембра оловке у руке и поглед право

Фото Новости

Вучевић је на почетку истакао да у овом веку нисмо имали важније и судбоносније изборе, него надолазећи 17. децембра.

- Колико год да су битни, не идлучују за перио од 4 године, већ много дужи. Истовремено су кристално јасни једнсотавсни, јединствени све маске су пале, нема дилема ко је ко, нема покушаја да се прави забуна. Са једне стране имате нашу листу, апсолутнои већинске србије, то је листа "Александар Вучић - Србија не сме да стане"... Са друге стране имате све остале листе којима је газда икојима управља, командује и доређује пта и ако Драган Ђилас. То мора да се јасно и гласно каже. Сви други и лаћни европејци и еколози и десничари и они који себе сматрају делом совијалистичке интернационале не крију да ће сутра да буду заједно ако им математика буде дозволила... Када послушате шта каже Мариниак, њој не смета Заветница, Обрадовићу не смета Ђилас... Немојте да авс превае и збуне. Они који сваки дан причају о КиМ сутра ће да иду под капус аоним што ће увести снакције Русији, одрећи се КиМ и војску и одрећи се српских интереса. Понављам, призивам Србију да је избор једноставан - казао је Вучевић, те истакао како се Ђилас богатио док је пропадал држава и градови широм Србије.

- Човек који је зарадио 619 милиона евра док је Србија изгубила пола милиона, уништавао војску, Албанци отимали Косово, то је политка којом управља Ђилас. Политика којом руководи Вучић је политика поносне Србије, која гледа право и чува свој народ ге год живео, бори се за наш народ на КиМ, која прави добре односе, чува наше државне и националне интересе - казао је Вучевић.

Како је истакао захваљујући свим грађанима, пензионерима, дамама, млађим гарђаним држава је сачувана, подигнута на ноге и хода усправне главе.

- Избор је једноставан. 17. децембра оловке у руке и поглед право. Само један избор. Број 1. "Александар Вучић - Србија не сме да стане", јер Србија не сме да стане. Живела Србија! - поручио је Вучевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (48)

ПРОЛАЗНИЦИ БИЛИ ИЗНЕНАЂЕНИ: Ђоковић након Вимблдона ухваћен у шетњи са лепом Рускињом (ВИДЕО)