ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ЗА СМЕНУ БРАТИСЛАВА ГАШИЋА: Желе да смене једног од најбољих од нас, због чега?

Novosti online

04. 06. 2023. у 12:42

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић осврнуо се на захтев опозиције за смену министра унутрашњих послова Братислава Гашића.

ВУЧИЋ О ЗАХТЕВУ ЗА СМЕНУ БРАТИСЛАВА ГАШИЋА: Желе да смене једног од најбољих од нас, због чега?

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

- Што се тиче Братислава Гашића, рећи ћу, никада не бих дозволио његову смену. Желе да смене једног од најбољих од нас, због чега? Полиција није могла да спречи трагедију у Рибникару, полиција је свој посао урадила. Не постоји нико у свету ко би оптужио своју полицију и државно руководство за тако нешто. А да не говорим о позивању на протесте. То ће ући у историју и анале бешчашћа. Као што ће у историју глупости ући протести током короне, када су упадали у Скупштину, зато што хоћемо да сачувамо животе - истиче председник и додао:

- Знате ли колики труд улаже Братислав Гашић у полицију. Видите како све ово изгледа. Зашто да буде смењен, зато што је то нечији хир?

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас манифестацији поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције. Након манифестације председник се обратио грађанима, а више о томе читајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (237)

САВИЋ О КОСОВУ: Зашто је за нас Србе много више од територије - завет и света земља