МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РАЗМЕШТЕНЕ СНАГЕ: Војска Србије ће бити у функцији мира и безбедности грађана

Novosti online

30. 05. 2023. у 22:28

НАЧЕЛНИК Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је са најближим сарадницима део снага Војске Србије које су превентивно размештене, наводе из Министарства одбране.

МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РАЗМЕШТЕНЕ СНАГЕ: Војска Србије ће бити у функцији мира и безбедности грађана

Фото: Принтсцреен/РТС

Генерал Мојсиловић је током обиласка сагледао размештај јединица и организацију живота и рада на матичним и издвојеним локацијама и уверио се да су припадници Војске Србије спремни, мотивисани и потпуно обучени да брзо и одлучно изврше све задатке који се пред њих поставе.

Војска Србије се налази у највишем степену борбене готовости, у складу са одлуком врховног команданта и председника Републике, и заједно са другим снагама безбедности Србије прати развој ситуације на терену, наводи се у објави.

Изражавајући задовољство затеченим стањем, борбеним моралом и решеношћу војника и старешина, који су као и много пута до сада показали да се на њих увек може рачунати, начелник Генералштаба је поручио да ће Војска Србије учинити све што је у њеној моћи да буде у функцији мира и безбедности грађана Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НАСТАЈЕ НОВИ ОКЕАН: Пукотина цепа континент на два дела - научници измерили покрете земље и дали прогнозе (ВИДЕО)