ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Узалуд Курти и жути лешинари прижељкују смрт Вучића

Novosti online

30. 05. 2023. у 13:02

ПОКРЕТ социјалиста изразио је пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу и његовој борби за очување Косова и Метохије.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Узалуд Курти и жути лешинари прижељкују смрт Вучића

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Саопштење Покрета социјалиста преносимо у целости:

"Покрет социјалиста, чији је оснивач Александар Вулин, изражава пуну подршку председнику Србије и председнику свих Срба Александру Вучићу у борби за очување Косова и Метохије и српских националних интереса. 

Председник Вучић је још једном показао да су му Србија и српски народ на првом месту, показао је изузетну храброст и борбу, и свим најутицајнијим људима из европске и светске политике поновио је српске ставове и још једном подвукао да се са данашњом Србијом не игра и не шали. Нека нико више не машта да Србе може да протерује и убија, неће више бити "Олуја" и Погрома, баш као што у Србији неће бити прелазних влада како би страни фактор могао да мешетари по нашој држави.

Нека добро знају и Аљбин Курти, и сви жути лешинари који користе мртву децу у политичке сврхе, од случаја Миливојевић преко прелетача Маринике, понављача Алексића, унука црногорског усташе Брковића и разних Погачара, Србија неће стати. Узалуд Курти и лешинари прижељкују смрт Александра Вучића. Александар Вучић ће да живи и бориће се још снажније за Србију и све Србе", поручили су у Покрету социјалиста, чији је оснивач Александар Вулин.

БОНУС ВИДЕО: НЕМА ПРЕДАЈЕ: "Српкиња је мене мајка родила" и три прста у вис испред општине Лепосавић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (7)