РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

Joca

02.02.2023. 13:48

Opozicija nema nikakve argumente protiv predloga i zato se i ponaša ovako nedostojno institucije u kojoj se nalaze. Svi znamo šta su radili, koliko su opljačkali zemlju i narod dok su bili na vlasti i zato i prave ceo ovaj cirkus, kako bi skrenuli pažnju na sebe.

Zorica

02.02.2023. 14:43

Mislim da je ova skupština jasno pokazala ko je ko u Srbiji i ko se zaista bori sranje ne interesuje. Ovu opoziciju treba da bude sramota kako se ponaša i kakve budalaštine iznosi, a Vučiću svaka čast kako ih je argumentovano spustio na zemlju.

Jovana

02.02.2023. 15:13

“Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase.”Zar mislite da se ovako resavaju problemi tako sto cete da napadate naseg predsednika koji se krvnicki borio i bori za nasu zemlju,svi ste vi pametni,pa kad ste tako pametni sto niste dali neki predlog, nego jedino sto znate to su motke i serpe i tako ceo zivot,svim srcem i podrska uz Vucica.

Pedja

02.02.2023. 15:17

Sramotno ponasanje opozicije u Skupstini, verujemo da ce to predsednik resiti sve probleme na najbolji nacin kao sto je resavao i dugi niz godina iza nas. Jedini koji probleme ne gura pod tepih nego se suocava sa njima i resava ih!!

Maja

02.02.2023. 15:42

Opozicija se pokazala kakvi su, da nisu došli u Skupštinu radi pregovora, nego da samo prave nerede. I da izazivaju Vučića, ali im to baš nije išlo za rukom. Jer Vučić ipak ima svoje dostojanstvo i ne spušta se na nivo opozicije.

Ivona

02.02.2023. 15:54

Svaka cast predsedniku na ovim recima i sto je pokazao da je Srbija za njega,pa i za nas,svetinja,da se za nju vredi boriti i da ce se boriti do kraja. Nas predsednik je dokazao da moze da saslusa sve,a oni su pokazali da nisu kadri I da nisu u stanju nista da cuju.

Jana

02.02.2023. 16:03

Nisu dozvoli nasem predsedniku da govori,jer je iznosio samo istinu,a istina ih ocigledno boli jer su svesni sta su radili I svesni su svojih postupaka koji nisu uopste za primer,vec za svaku osudu. Podrska za naseg predsednika.

Jovana

02.02.2023. 16:08

Ovo je sramotno za gledati i slusati. Vidi se koliko su ispod nivoa naseg predsednika kada se tako ponasaju. Dosao je da ih ispostuje I odgovori na sva pitanja koja ih zanimaju,a oni od toga prave cirkus. Uzasno ponasanje koje nema opravdanje.

Mila

02.02.2023. 17:23

Unapred izrežiran cirkus opozicije! Dobili nalog kako da se ponašaju i kako da divljaju! Neodgovara im da se čuje istina! Misle da je narod lud da ne zna šta su sve radili za lažnu državu Kosovo i svoje nalogidavce!