НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

Новости онлине

02. 02. 2023. у 13:42

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

Foto: Printskrin

Ово је данас у Скупштини Србије поручио председник Србије Александар Вучић, након срамотног хаоса који су правили представници опозиције и то у тренутку када је председник читао наше хероје и жртве са КиМ.

- Суштинска ствар је што су изненађени и насекирали су се када сам недвосмислено рекао да ја нећу да дозволим да Косово уђе у УН.

- Народе Србије, неће они дозволити седницу јер знају да немају аргумената никаквих. Обрадовићу, немојте да псујете јер сте обична кукавица, у вашем селу три пута више за мене гласали него за вас. Вас и Јовановића. Ви што сте опљачкали Србију, Колубару нашу опљачкали. Ви ћете некоме да говорите нешто о издаји и Србији, не знате ни где је Србија - рекао је Вучић. 

- Дали сте Косово, али срећом одбранићемо и Косово и Србију од вас.

- Нико ништа неће да потпише и нико вам ништа није донео. Ко вам је дао налог да рушите Србију. То су све договарали.

- Пустите их нека дивљају. Не дате да говорим, то је проблем. То је суштина? Не дате да вам одговорим. Срамота вас је од лажи које сте износили од бесмисла? Они би да бране уместо српских земаља српски пословник, јер је то за њих најважније. Ја немам проблем са тим. Ја ћу да прекинем, па им дајте да се јаве по пословнику јер је за мене Србија важнија од пословника.

Подсетимо, у инциденту су учествовали посланици Двери, Народне странке, заветника и ДСС-а, који су скандирањем ометали Вучића и говорили "издаја", а затим су кренули ка председнику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (188)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер