НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

Новости онлине

02. 02. 2023. у 13:42

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

Foto: Printskrin

Ово је данас у Скупштини Србије поручио председник Србије Александар Вучић, након срамотног хаоса који су правили представници опозиције и то у тренутку када је председник читао наше хероје и жртве са КиМ.

- Суштинска ствар је што су изненађени и насекирали су се када сам недвосмислено рекао да ја нећу да дозволим да Косово уђе у УН.

- Народе Србије, неће они дозволити седницу јер знају да немају аргумената никаквих. Обрадовићу, немојте да псујете јер сте обична кукавица, у вашем селу три пута више за мене гласали него за вас. Вас и Јовановића. Ви што сте опљачкали Србију, Колубару нашу опљачкали. Ви ћете некоме да говорите нешто о издаји и Србији, не знате ни где је Србија - рекао је Вучић. 

- Дали сте Косово, али срећом одбранићемо и Косово и Србију од вас.

- Нико ништа неће да потпише и нико вам ништа није донео. Ко вам је дао налог да рушите Србију. То су све договарали.

- Пустите их нека дивљају. Не дате да говорим, то је проблем. То је суштина? Не дате да вам одговорим. Срамота вас је од лажи које сте износили од бесмисла? Они би да бране уместо српских земаља српски пословник, јер је то за њих најважније. Ја немам проблем са тим. Ја ћу да прекинем, па им дајте да се јаве по пословнику јер је за мене Србија важнија од пословника.

Подсетимо, у инциденту су учествовали посланици Двери, Народне странке, заветника и ДСС-а, који су скандирањем ометали Вучића и говорили "издаја", а затим су кренули ка председнику.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ДОМА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Како су он и Ђедов мали гледали трилер Србије и Словеније (ФОТО)

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ДОМА НОВАКА ЂОКОВИЋА: Како су он и "Ђедов мали" гледали трилер Србије и Словеније (ФОТО)

ЦЕЛА Србија је још једном уз фудбалску репрезентацију. Вероватно је веома мали број оних који нису пратили трилер меч Србије и Словеније у другом колу групе "Ц" на Европском првенству у Немачкој.

20. 06. 2024. у 20:15

Коментари (188)

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура