ВУЧИЋ О ТРАНСПАРЕНТУ С ЛИКОМ ИВАНОВИЋА И ПОРУЦИ "ОДГОВАРАЋЕТЕ" "Слао сам и свог сина да Оливеру у затвору пренесе поздраве"

Новости онлине/М.Стевановић

02. 02. 2023. у 12:21

"Не постоји избор Вучић или Србија, Вучић је увек на страни Србије", рекао је председник Вучић, обраћајући се на данашњој седници, и додао да ће се, као што је и до сада чинио, са још више снаге и срца борити, посебно, како је рекао, кад је видео како су га дочекали они који су одговорни за то што се данас збива.

ВУЧИЋ О ТРАНСПАРЕНТУ С ЛИКОМ ИВАНОВИЋА И ПОРУЦИ ОДГОВАРАЋЕТЕ Слао сам и свог сина да Оливеру у затвору пренесе поздраве

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

- Данас сам присуствовао, нажалост, циркуској представи уместо озбиљног приступа, јер је свако желео да се услика са неким имбецилним транспарентом овде. Рећи ћу народу, да не би помислили да нешто кријем - на једном пише "Издајник", не знам да ли су ту мислили на себе када су га држали или на кога, свеједно, сувише је бесмислено; држали су транспаренте са ликом Оливера Ивановића - са натписом - "Одговараћете". Одговараће они који су помагали Ивановићу и његовој породици и када је био у затвору и ван затвора. Ја сам свог сина послао у затвор код Оливера Ивановића и да пренесе поруку и да га поздрави, и за разлику од свих вас који то носите, помагао и њему и његовој породици. Лаж је уместо пристојности нечије средње име - навео је председник, обраћајући се опозицији. 

"Не постоји избор Вучић или Србија, Вучић је увек на страни Србије"

- Држали су транспаренте као да су на стадион дошли, као да је 27. март - "Не ултиматум, не капитулацији", то ми ви кажете - који сте пустили из затвора 1800 албанских терориста на челу са браћом Мазреку; то ми ви кажете - Курти је само успут био тамо.

- То ми кажете ви који сте ћутали као заливени 2004. године када су нам тукли и убијали народ, и спаљивали цркве и манастире, који сте ишли на преговоре са Албанцима, а резултат тих договора је било проглашење независности Косова, а онда сте неки побегли у Румунију да се сакријете, а други се сакрили иза митинга и преузели ништа. Ви ми причате о капитуалицији - човеку који се против свега тога борио, који је дошао и на тај митинг да би показао да је против капитулације. Који се увек борио за српски народ на Косову и Метохији, али који се бори и данас. Што се капитулације тиче, ја сам рекао неколико пута, ја знам шта је мој посао, моје је да чувам децу ове земље, мајке, сестре, ћерке, да чувам будућност ове земље и то ћу да радим, ако дође до тога Косово у УН или не, за разлику од вас, за мене као председника Устав је Свето писмо, капитулација или предаја нису опција, и знам шта ћу да учиним, и да завршим са тим - између свог останка на власти у мандату који не можете да промените и који је Уставом загарантован, знам шта ми је чинити - јер не постоји избор Вучић или Србија, Вучић је увек на страни Србије, изабраћу Србију, а Вучић није важан. Живела Србија, предаја није опција - рекао је председник, што је испраћено громогласним аплаузом посланика владајуће коалиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (74)

ПРОЛАЗНИЦИ БИЛИ ИЗНЕНАЂЕНИ: Ђоковић након Вимблдона ухваћен у шетњи са лепом Рускињом (ВИДЕО)