ВУЧЕВИЋ О УДАРУ НА СИНИШУ МАЛОГ: Алексић мисли да нападима на министра може да се заборави уништавање Војске за време жутих лопова

Новости онлајн

08. 12. 2022. у 18:17

МИНИСТАР одбране Милош Вучевић реаговао је на агресивност и нападе Мирослава Алексића посланика Народне странке на министра Синишу Малог а поводом Војске Србије.

ВУЧЕВИЋ О УДАРУ НА СИНИШУ МАЛОГ: Алексић мисли да нападима на министра може да се заборави уништавање Војске за време жутих лопова

Фото: Танјуг

- Да ли је свестан овај квази политичар Мирослав Алексић из Народне странке какве све глупости изговара, и хоће ли више престати лажима да напада сопствену државу и народ који га плаћа? Треба ли га подсећати на катастрофалну политику коју је водио његов шеф Вук Јеремић, коме и дан данас оде пишу Кутријевци и њима слични јер им је “донео независност”. Осим што константно криминализује Србе са Косова и Метохије, и велича оне који покушавају да затру сваки корен српства, Алексић је сад кренуо да “удара” и по Војсци Србије. Мисли, ваљда, Алексић да је бруталним лажима може ослабити. Мисли да агресивним нападима на министра Синишу Малог може да се заборави топљење тенкова и уништавање Војске за време његових жутих лопова. Шта уопште знају о Војсци и људима који носе те часне униформе, сви ти Алексићи, Јеремићи, Новаковићи .. познати по крађи по локалним самоуправама, луксузним хотелима и апартманима, приватним авионима, све о трошку грађана Србије? Немају појма! А одавно су показали да немају ни стида, ни срама, ни образа - навео је Вучевић поводом ових напада. 

Подсетимо, Министар Мали је одговарајући Мирославу Алексићу рекао и да он није само вређао Војску Србије у Народној скупштини, већ и све грађане Србије.

- Ако се сетимо њиховог времена, у ком је војска уништавана, дакле све што су могли да продају су продали и истопили. А данас је војска никада јача, и ми ћемо у предлогу буџета уложити још новца за најмодернију опрему наших јединица - казао је Мали.

Он је додао и да је срамота да се у Скупштини од стране опозиционих посланика износе информације о распореду наших јединица и бројности, око Косова и Метохије, у овом тренутку.

- Ви као да нисте свесни шта се сада, у овом тренутку дешава на КиМ. И додатно, ширите дефетизам. Јесте ли бре ви људи свесни шта радите. Колико уништавате своју земљу и радите против ње. Треба да вас је срамота. Поносни смо на нашу војску и војнике, и чуваћемо Косово и Метохију - рекао је министар, на шта је поздрављен бурним аплаузом.

Мирослав Алексић раније је током расправе о амандманима о буџету за 2023. годину и пратеће законе у Скупштини Србије рекао је да држава нема пара за војску, али да има за најсавременију опрему за прислушкивање. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну