"ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЉУДИ СВЕСНИ ШТА РАДИТЕ?" Мали оштро поручио - "Топили сте оружје, а сада ширите дефетизам"!

Новости онлине

08. 12. 2022. у 13:53

ПОСЛАНИЦИ Скупштине Србије наставили су данас рад расправом о амандманима на Предлог закона о буџету за 2023. годину и сету финансијских закона.

ЈЕСТЕ ЛИ ВИ ЉУДИ СВЕСНИ ШТА РАДИТЕ? Мали оштро поручио - Топили сте оружје, а сада ширите дефетизам!

Фото: Танјуг/Раде Прелић

Министар Мали је, одговарајући Мирославу Алексићу из Народне странке, рекао и да он није само вређао Војску Србије у Народној скупштини, већ и све грађане Србије.

- Ако се сетимо њиховог времена, у ком је војска уништавана, дакле све што су могли да продају су продали и истопили. А данас је војска никада јача, и ми ћемо у предлогу буџета уложити још новца за најмодернију опрему наших јединица - казао је Мали.

Он је додао и да је срамота да се у Скупштини од стране опозиционих посланика износе информације о распореду наших јединица и бројности, око Косова и Метохије, у овом тренутку.

- Ви као да нисте свесни шта се сада, у овом тренутку дешава на КиМ. И додатно, ширите дефетизам. Јесте ли бре ви људи свесни шта радите. Колико уништавате своју земљу и радите против ње. Треба да вас је срамота. Поносни смо на нашу војску и војнике, и чуваћемо Косово и Метохију - рекао је министар, на шта је поздрављен бурним аплаузом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (2)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну