ХРВАТСКА књижевница Ведрана Рудан коментарисала је данас одлуку телевизија Нова С и Н1 да угасе свој програм на један дан због наводне борбе за слободне медије, истичући да је текст о "мраку у Србији" чиста глупост.

Коментари (110)

Viktor

07.12.2022. 12:24

Ekipa N1 i Nove su se ozbiljno istripovali da su oni neki donosioci slobode medija u Srbiji, kao gase program... Sto se malo ne prica kod njih koliko su Djilas i ekipa novca ukrali kada su bili na vlasti, pa ajde dajmo priliku slobodi onda?

Branka

07.12.2022. 12:50

I onako ih malo ljudi gleda,a tek sad kad je svetsko prvenstvo,nikome ne pada napamet da gleda i slusa njihovo lupetanje. Laju gore nego ulicni psivredaju,pljuju po svemu srpskom i oni su u Mraku,pa na mnogim tv ekranima i jesu i bice!!!!!

Sandra

07.12.2022. 13:35

Jasno je kao dan da su N1 i Nova S sve samo ne nezavisni mediji, jer svi vide da njihovi novinaru moraju narodu da plasiraju samo one vesti koje im gazda tajkun izdiktira. Ova njihova fora oko medijskog mraka je čisto foliranje i bacanje prašine u oči njihovim gledaocima.

Maki22

08.12.2022. 08:51

Bravo Vedrana,sve potpisujem od reci do reci i dodajem da nijedan tv ili pisani medij (bas nijedan da ne bude zabune kod naivnog stanovnistva) nije nezavisan, vec samo radi ono sto njegovi registrovani vlasnici i oni pravi vlasnici iznad njih traze. Ko misli da mediji izvestavaju istinito stanovnistvo planete, taj je ili glup ili tezak naivac.